Uloženo v tomto profilu prohlížeče. Zůstává zachováno po běžném opětovném otevření, ale nesynchronizuje se do jiných prohlížečů, profilů ani zařízení. Vymazání dat webu nebo použití anonymního prohlížení může data odstranit. Žádný účet se nepoužívá.
Přidejte vlastní přímý odkaz na stream, abyste ho měli po ruce.