Αποθηκεύεται σε αυτό το προφίλ προγράμματος περιήγησης. Παραμένει μετά από κανονικό άνοιγμα, αλλά δεν συγχρονίζεται με άλλα προγράμματα περιήγησης, προφίλ ή συσκευές. Η εκκαθάριση δεδομένων ιστοτόπου ή η ιδιωτική περιήγηση μπορεί να το αφαιρέσει. Δεν χρησιμοποιείται λογαριασμός.
Προσθέστε ένα άμεσο URL ροής και, προαιρετικά, ένα λογότυπο.