در این نمایهٔ مرورگر ذخیره میشود. با باز کردن عادی باقی میماند، اما با مرورگرها، نمایهها یا دستگاههای دیگر همگام نمیشود. پاککردن دادههای سایت یا مرور خصوصی ممکن است آن را حذف کند. هیچ حسابی استفاده نمیشود.
برای ذخیره کردن هر ایستگاه در اینجا، روی قلب آن بزنید.