Tallennettu tähän selainprofiiliin. Tiedot säilyvät tavallisessa uudelleenavauksessa, mutta eivät synkronoidu muihin selaimiin, profiileihin tai laitteisiin. Sivustotietojen tyhjentäminen tai yksityisselaus voi poistaa ne. Tiliä ei käytetä.
Napauta minkä tahansa aseman sydänkuvaketta tallentaaksesi sen tähän.