Disimpan dalam profil pelayar ini. Data ini kekal selepas dibuka semula seperti biasa, tetapi tidak disegerakkan ke pelayar, profil atau peranti lain. Memadam data laman atau menggunakan penyemakan imbas peribadi boleh menghapuskannya. Tiada akaun digunakan.
Ketik ikon hati pada mana-mana stesen untuk menyimpannya di sini.