Opgeslagen in dit browserprofiel. Het blijft bewaard na normaal opnieuw openen, maar synchroniseert niet met andere browsers, profielen of apparaten. Het wissen van sitegegevens of privé browsen kan het verwijderen. Er wordt geen account gebruikt.
Voeg een directe stream-URL en eventueel een logo toe.