Zapisano w tym profilu przeglądarki. Dane pozostają po zwykłym ponownym otwarciu, ale nie synchronizują się z innymi przeglądarkami, profilami ani urządzeniami. Wyczyszczenie danych witryny lub użycie trybu prywatnego może je usunąć. Konto nie jest używane.
Dotknij serca przy dowolnej stacji, aby zapisać ją tutaj.