Salvat în acest profil de browser. Rămâne după o redeschidere normală, dar nu se sincronizează cu alte browsere, profiluri sau dispozitive. Ștergerea datelor site-ului sau navigarea privată îl pot elimina. Nu este folosit niciun cont.
Adaugă un URL direct de flux și, opțional, o siglă.