Lagret i denne nettleserprofilen. Informasjonen beholdes når nettleseren åpnes på vanlig måte, men synkroniseres ikke med andre nettlesere, profiler eller enheter. Den kan fjernes hvis du sletter nettsteddata eller bruker privat nettlesing. Ingen konto brukes.
Legg til en direkte strømme-URL og en valgfri logo.