Lagret i denne nettleserprofilen. Informasjonen beholdes når nettleseren åpnes på vanlig måte, men synkroniseres ikke med andre nettlesere, profiler eller enheter. Den kan fjernes hvis du sletter nettsteddata eller bruker privat nettlesing. Ingen konto brukes.
Trykk på hjertet ved en stasjon for å lagre den her.