Bu tarayıcı profilinde kaydedilir. Normal yeniden açmada kalır, ancak diğer tarayıcılar, profiller veya cihazlarla eşitlenmez. Site verilerini temizlemek veya gizli gezinme kullanmak bunu kaldırabilir. Hesap kullanılmaz.
Doğrudan bir yayın URL'si ve isteğe bağlı bir logo ekleyin.