Bu tarayıcı profilinde kaydedilir. Normal yeniden açmada kalır, ancak diğer tarayıcılar, profiller veya cihazlarla eşitlenmez. Site verilerini temizlemek veya gizli gezinme kullanmak bunu kaldırabilir. Hesap kullanılmaz.
Herhangi bir istasyondaki kalbe dokunarak onu buraya kaydedin.