Збережено в цьому профілі браузера. Дані зберігаються після звичайного перезапуску, але не синхронізуються з іншими браузерами, профілями чи пристроями. Очищення даних сайту або використання приватного перегляду може їх видалити. Обліковий запис не використовується.
Додайте пряме посилання на потік, щоб воно завжди було під рукою.