Збережено в цьому профілі браузера. Дані зберігаються після звичайного перезапуску, але не синхронізуються з іншими браузерами, профілями чи пристроями. Очищення даних сайту або використання приватного перегляду може їх видалити. Обліковий запис не використовується.
Додайте станцію до обраного, і вона з’явиться тут.